Představenstvo společnosti TIÚ-PLAST a.s., se sídlem Práce 657, 277 11 Neratovice, IČO: 45148384, zapsané v obchodním rejstříku, který vede Městský soud v Praze v oddílu B, vložce 1576 (dále jen "společnost"), svolává valnou hromadu na den 22.06.2022 od 10:00 hod. na adresu sídla společnosti.

Pořad jednání:

  1. Zahájení a volba orgánů valné hromady
  2. Výroční zpráva společnosti
  3. Seznámení statutárního orgánu se závěry zprávy o vztazích
  4. Zpráva dozorčí rady o činnosti a ke zprávě dle §82 ZOK
  5. Schválení řádné účetní závěrky za rok 2021
  6. Rozhodnutí o naložení s výsledkem hospodaření
  7. Rozhodnutí o určení auditora pro účetní období roku 2022
  8. Schválení dodatku ke smlouvě o výkonu funkce

 

Prezence

V den konání valné hromady budou u vstupu do budovy označeny místnosti, v nichž se bude valná hromada konat. Prezence akcionářů bude v prostorách konání valné hromady probíhat od 9:30 hod.

 

Akcionáři jsou povinni se při prezenci prokázat platným průkazem totožnosti. Osoby oprávněné jednat za akcionáře-právnické osoby jsou dále povinny se prokázat výpisem z obchodního rejstříku. Akcionář se může zúčastnit valné hromady osobně nebo prostřednictvím zástupce na základě písemné plné moci. Zmocněnec je kromě výše uvedeného povinen předložit plnou moc podepsanou zastoupeným akcionářem, z níž musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více valných hromadách v určitém období.


Rozhodný den k účasti na valné hromadě a vysvětlení jeho významu pro hlasování na valné hromadě

Rozhodným dnem k účasti na valné hromadě společnosti je v souladu s ustanovením § 405 odst. 3 zákona o obchodních korporacích sedmý (7.) den předcházející dni konání valné hromady, tj. 15.06.2022. Právo účastnit se valné hromady, hlasovat na ní a vykonávat na ní akcionářská práva má výhradně akcionář, který je uveden ve výpisu z evidence zaknihovaných akcií společnosti k rozhodnému dni.