TIÚ-Plast a.s. na ANGA COMuV termínu od 9 do 13 květena jsme se účastnili mezinárodního veletrhu ANGA COM v německém Kolínu nad Rýnem. Přípravy na tento veletrh, vzhledem ke kovidové situaci byly nejisté a napínavé. Čekali jsme do poslední možné chvíle s realizací.

Půlený stánek

Náš stánek jsme sdíleli s kolegy z naší mateřské firmy SITEL. Protože my jsme výrobci a oni nabízejí služby spojené s realizací, dávalo nám toto spojení smysl. Dali jsme hlavy dohromady a vymysleli jedinečný koncept, který budeme moci dále rozvíjet. Naše posádka čítala šest lidí. 4 za společnost Sitel a dva za naši firmu.  

 

Reklamní prospektyNáročnost příprav

Vzhledem k situaci a rychlému rozjezdu veletrhů po celé Evropě, byl poměrně velký problém, sehnat grafika a tiskárnu s volným termínem. Nakonec jsme se dohodli s grafikem panem Zdeňkem Faltýnem a tiskárnou Michael plus s.r.o., kteří nám i přes šibeniční termín vyšli vstříc a šli do toho s námi.

 

Co jsme měli připraveno

Vzhledem k tomu, že jsme nestíhali již předměty s potiskem na míru, rozhodli jsme se nakoupit reklamní předměty bez potisku a nechat si v tiskárně ALPENA v Neratovicích na plotteru vytisknout polepy.

Sebou jsme vezli znovupoužitelná silikonová brčka, bločky se značkovacími lístky, flash disky se základními informacemi o firmě TIÚ-Plast a.s., brožurky a katalogy, speciálně navržené pro tuto příležitost a také velké množství vzorků našich výrobků.

Kolegové ze Sitelu si sebou vezli, kromě reklamních prospektů, klíčenky, bonbony, bločky, reklamní kabely a další.

Obě společnosti jsme do toho šli, bez předchozích zkušeností z tohoto veletrhu.

 

TIÚ-Plast a.s.Zájem nás překvapil

O náš stánek byl nebývalý zájem. Odvezli jsme si několik desítek vizitek každý. Rozdali prakticky všechny prospekty a odvezli jsme si prospekty dalších firem. I když byl veletrh omezený kovidovými pravidly, povedl se nad očekávání dobře. Určitě se zase rádi na veletrhu ukážeme.

 

Děkujeme našim zaměstnancům za skvěle odvedenou práci, trpělivost a organizaci celé akce.