LDPE v návinuInstalace LDPE potrubí společnosti TIÚ-Plast a.s. je skvělým řešením pro ty, kteří hledají spolehlivý a trvanlivý materiál pro svou vodovodní nebo kanalizační síť. Tento typ potrubí nabízí mnoho výhod, které jsou vhodné jak pro domácí použití, tak i pro průmyslové aplikace.

Nízká hmotnost

První a nejdůležitější výhodou LDPE potrubí je jeho nízká hmotnost a snadná manipulace. Oproti tradičním kovovým potrubím jsou tyto potrubí lehčí, což znamená, že jsou snadněji přenositelné a instalovatelné. Toto je obzvláště výhodné pro instalace na obtížně dostupných místech, jako jsou například podzemní instalace.

 

Vysoká odolnost

Další výhodou je odolnost vůči chemikáliím a korozivním látkám. LDPE potrubí jsou vyrobeny z materiálu, který je odolný vůči chemickým látkám a nezkazí se, když se do potrubí dostane nečistota. Tyto potrubí jsou také odolné vůči korozi, což znamená, že mají delší životnost než tradiční kovové potrubí.

 

Snadná údržba a čištění

Třetí výhodou je jejich snadná údržba. LDPE potrubí nevyžadují žádnou zvláštní údržbu a jsou snadno čistitelné. Pokud potrubí potřebuje opravu, může být snadno opraveno, což snižuje náklady na údržbu.

 

Nízká cena

Poslední, ale ne zanedbatelnou výhodou LDPE potrubí je jeho nízká cena. Tyto potrubí jsou mnohem levnější než tradiční kovová potrubí, což je výhodné pro ty, kteří hledají cenově dostupné řešení pro svou vodovodní nebo kanalizační síť.

Vzhledem k výše uvedeným výhodám není divu, že se LDPE potrubí společnosti TIÚ-Plast a.s. stávají stále populárnějšími. Pokud hledáte spolehlivé, trvanlivé a cenově dostupné řešení pro svou vodovodní nebo kanalizační síť, LDPE potrubí jsou určitě skvělou volbou. Tak neváhejte a zvolte LDPE potrubí společnosti TIÚ-Plast a.s. pro vaše pro vaše vodovodní nebo kanalizační potřeby a užijte si všechny jejich výhody.

 

Více informací naleznete zde: https://www.tiu.cz/en/ldpe-rovokan-extrasoft

Objednat potrubí můžete u pracovníků z obchodního oddělení nebo v našem E-shopu: https://eshop.tiu.cz/potrubi-pro-rozvody-vody/ldpe-zavlahove-potrubi/