Připravujeme se na nadcházející letní sezónu 2023 a začínáme naskladňovat závlahové trubky, které jsou určeny pro zavlažování zahrad. Tato zpráva bude zajímavá nejenom pro všechny majitele zahrad, kteří se zajímají o efektivní způsob zalévání svých rostlin, ale také pro realizační firmy, které se závlahami zahrad, parků nebo fotbalových hřišť zabývají.

Závlahové trubky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které jsou odolné proti vysokému tlaku vody a slunečnímu záření. Tyto trubky jsou velmi snadno instalovatelné a mohou být použity pro zavlažování malých i velkých ploch.

 

Naskladňujeme závlahové trubky různých velikostí a délek, aby si mohl každý vybrat správnou velikost trubky pro konkrétní zahradu. Díky tomu bude možné optimalizovat zavlažování a ušetřit vodu. 

Závlahové trubky jsou také velmi šetrné k životnímu prostředí, protože minimalizují ztráty vody způsobené větrem a odpařováním. Jsou také kvalitní, snadno instalovatelné a šetrné k životnímu prostředí. Díky nim bude zavlažování zahrad jednodušší a efektivnější. 

Námi vyráběné závlahové trubky jsou nyní v předsezónní akci na našem eshopu https://eshop.tiu.cz/zahradnictvi/ kde také najdete další zajímavé produkty, jako jsou např. bazénové lemy a nebo tlakové potrubí.