KyticeMezinárodní den žen je významným dnem, který si každoročně připomínáme 8. března. Tento den připomíná boj za rovnost mezi muži a ženami, stejně jako upozorňuje na mnohé problémy, s nimiž se ženy stále potýkají. Společnost TIÚ-Plast a.s. se také připojuje k oslavám tohoto dne.

V TIÚ-Plast a.s. tvoří ženy většinu pracovníků v administrativě. Nicméně, počet žen ve výrobní hale se zvyšuje, což je pozitivní trend a ukazuje, že genderová rovnost postupně dochází i na místech, kde byla dříve zcela nezastoupena. Společnost si uvědomuje, jak důležité je zajistit rovné příležitosti pro všechny zaměstnance a pracuje na zlepšení zázemí a přístupu k ženám.

Zaměstnankyně společnosti TIÚ-Plast a.s. dostaly uznání a ocenění od svých nadřízených a kolegů, za svou odváděnou práci. To je důležitý krok k udržení pozitivní a podpůrné pracovní kultury, která vede k úspěchu celé společnosti.

Ocenění zaměstnanců za jejich práci a úsilí je klíčové nejen pro udržení morálky a spokojenosti v pracovním prostředí, ale také pro motivaci ke zlepšování a dosahování lepších výsledků. Je důležité, aby se takové uznání neomezovalo pouze na Mezinárodní den žen, ale aby bylo součástí pravidelné praxe společnosti, což se nám daří.

Kromě toho, aby byly zaměstnankyně oceněny za svou práci, jsou i zapojeny do rozhodovacích procesů a aktivit, které se týkají provozu společnosti. Tímto způsobem mohou být aktivně podporovány rovné příležitosti pro všechny zaměstnance a vytvořena atmosféra rovnosti a inkluzivity.

Protože víme, že ne vždy to mají ženy pečující o děti jednoduché, je zaměstnankyním poskytována přiměřená podpora v situacích, kdy se musí vyrovnávat s osobními nebo pracovními problémy. Například mentální zdravotní podporou kolegů, možnosti flexibilního pracovního času nebo jinými podpůrnými nástroji.

Celkově lze říci, že v TIÚ-Plast a.s. jsou krokem kupředu v otázce genderové rovnosti a podpory svých zaměstnanců.